Monday, October 28, 2013

Ofis'te Bir Gun

Kendimi tutamadim, illada yazmak istiyorum. Ofiste son 2 aydir karsilastigim bir sorun var. Oda sudur ki kardesim, Isvecliler (ve diger batililarin cogu) inanilmaz derecede structured (organize, duzenli) calisiyorlar. Yani öyle böyle degil, cidden asiri structured. Bense -sanirim tipik bir Turk özelligi- daha free-style, daha action oriented ama biraz daha az detaya ve plana dayali calisiyorum.

Bu ozelligimi gelistirmem lazim, sizede tavsiye ederim plan program isinde cok ciddi olun. Detaylara özen gösterin ve daha yavas ama saglam is yapin.

Saturday, October 26, 2013

Bizim Ufaklik Ziyarete Geldi

En ufak kardesim Muhammed gecen hafta Stockholm'e ziyaretimize geldi. Kendisi bilgisayar muhendisligi 3. sinif ogrencisi ve su anda Krakow'da Erasmus yapiyor. Sirada Fatih var, en kisa zamanda o da insallah bizi ziyarete gelir, evimize nese katar.


Amerika Turu

Eveeettt, sonunda Isvecin yazi bitti ve yarin saatlerin 1 saat geri alinmasi ile beraber iyice kis mevsimine girecegiz. Dikkat ettiyseniz blogda surekli bir hava durumu raporu var, sebebide cok basit; cunku Isvec'te herkesin her gun konustugu tek konu hava durumu. Bende 7 yil sonunda artik bu duruma kendimi kaptirmis gidiyorum bakalim.

Yazdan aklimda kalan en guzel anilarimizdan birisi esimle beraber USA turumuzdu. New York'dan San Francisco'ya, ordan Los Angeles ve Las Vegas'a uzanan bir tur yaptik ve 2 hafta doya doya USA'yi gezdik. Iste bir kac foto ve akillarda kalan 3-5 hos ani....