Sunday, January 30, 2011

Londra

Gecen hafta sonu Londradaydım. 5 sene aradan sonra tekrar Londrada olmak cok guzel bir duyguydu. Londra, Istanbul gibi 24 saat hayati yasayan global bir sehir. Dunyanin her tarafindan insanlarla tanismak mumkun. Havalarda o kadar soguk degildi; yaklasik +6-7 derece falandi. Stockholmden sonra ilac gibi geldi.


Thursday, January 20, 2011

Fark Yaratanlar

Bu aralar ülkeme geri donusum olarak ne verebilirim, Turkiyede Diyarbakırdan tutunda, Izmire, Adandan tutunda Trabzona kadar butun genclere neler yapabilirim, onlara ozelliklede egitim ve ogretimlerine nasıl katkıda bulunurum diye kafa yormaya basladim. Sizlerinde fikirlerine ihtiyacim var, fikirlerinizi yazarsanız cok sevinirim. Bu aksam CCN Turkte Fark Yaratanlar adli programi izlerkende gercekten cok duygulandım. Denize atilan ufak bir tas nasıl dalga dalga o denizi harekete gecirir, iste benim amacimda bu.

Monday, January 3, 2011

KTH Blog'lari

Master bittikten sonra, hala diplomami almamama ragmen (almamama da ne komik kelimeymis yazinca anladim, hehee) ara ara KTH yi takip ediyorum akademik dunyada neler oluyor diye. Az once birsey carpti gozume KTH de blogging olayina baslamislar. Bence cok guzel olmus. Sizlerde burdan KTH ogrencilerinin bloglarini takip edebilirsiniz: KTH Blog

Sunday, January 2, 2011

Yil Basi Tatili

Gecenlerde Adanaya sonrada Istanbula gittim birkac gunlugune. Adana superdi her zamanki gibi ve Istanbul ilgincti. Bu arada Adanadan salvar aldim kendime ve arada sirada Stockholmde giymeyi dusunuyorum. Istanbula ne desem bilemiyorum ama insani boguyor bazen kalabalik ve stres. Ardindanda yil basi gecesi Stockholmde arkadaslarla canli muzige gittik. Havalar -10 ve -20 arasi gidip geliyor Stockholmde ve her yer kar-kis. Bakalim artik yaza adim adim yaklasiyoruz, buda en azindan simdilik insani mutlu etmeye yetiyor.