Saturday, April 23, 2011

Son Gelismeler

Epeydir yazamadim yine. Böyle oldugu zaman kızıyorum kendime, sanki hayatim bir film seridi gibi geciyor gozlerimin onuden ve ben bunlari yazmazsam, bir cogu unutulup gidecekmis gibi hissediyorum. O yuzden bloguma yazdiklarim sanki ilerde bana bu gunden kalanlar olacakmis gibi geliyor. Son birkac aydir olan en onemli seyleri soyle bir ozetlersem; Gökhanla beraber ev isini hallettik, Solna centrumdan cok guzel bir ev cikti bize ve ilk elden kontrat sahibi olduk.

Bunun disinda gecelerde Stockholmun merkezinde hersene oldugu gibi Turk genclik federasyonu tarafindan duzenlenen 23 Nisan senlikleri duzenlendi. Bu sene pek begenmesemde organizasyonu yinede onemli olan niyettir, ordaki mesajdir diye dusunmek lazim. Bu arada yaz geldi artik iyiden iyiye, mangallar keyifler, disarda dolasmalar, dondurmalar hayatimizin bir parcasi tekrardan.
Bu arada burda paskalya bayrami ve 4 gun tatil. Bu gun Isvecte ilk defa tanimadigim bir insan kapimi caldi ve ufacik suratinda rengarenk boyalarla minik bir kiz seker istedi. Turk lokumu verdim almadi allahtan evde seker vardida yirttik.3 Hazirandaki Belcike-Turkiye macina gidiyoruz Gökhanla. Oteller ucaklar hazir, sadece mac bileti kaldi onlarida 29 Nisanda satisa cikar cikmaz almayi planliyoruz. Umarim yeneriz Belcikayi deplasmanda. Bruksele daha once 3-4 dafa gitmistim, gayet renkli eglenceli, hareketli bir sehir. Umarim hersey iyi gecer.


Bunlarin disindada ehliyet sinavina hazirlaniyorum ve en kisa zamanda ehliyetimi almak istiyorum. Malum Turk ehliyeti sadece ilk 1 sene gecerli sonra Isvec ehliyeti almak zorundasiniz ve baya ugrastiran bir is. Ama alir almaz ilk isim fotoda gordugunuz Open Astra 1,6 Cosmo Twinport'u almak olacak. Siyah yada metalik sari renkler favorim bakalim once bir ehliyeti alayimda gerisi kolay. Simdilik hayat boyle geciyor. Birde burdan yazamayacagim birsey var, yakinda yazarim ne oldugunuda.