Saturday, March 5, 2011

Yaz geliyor

Artik Mart ayi geldi, buda ne demek oluyor? Sadece birkac ay kaldi yazaaaaaa...Super birsey bu, cunku artik cidden baydi bu karanlik, kis, kar. Adanali adamin burda ne isi var anlamadim gitti arkadas. Benim denize, gunese, sicak havaya, kani deli akan insanlara ihtiyacim var. Ama neyse, az kaldi Stockholmde yaz dunyanin en guzel yazidir. Ama tek sorun su ki; sadece 1 ay falan surer.

5 comments:

Anonymous said...

Alper? 7 nisan persembe günü H&M de alısveris yapıyordun,yapıyor muydun:)hatta yeşil bir gömlek denemek üzere kabine yönelmiştin:)
Doğrusunu söylemek gerekirse iddiaya girdik!! Türk olduğun ve webde İsvecle ilgili ne ararsak arayalım karsımıza cıkan couk olduğuna dair:P

Alper Celik said...

hahaha :)) evet bendim galiba. Hatta sonradan aldim o gomlegi :)) bende abisinin giyim tarzi hakkinda konusan 2 Turk bayan duydum, heralde onlarda sizdiniz?

yasemin said...

Ben sana söyleyim Alper. Adanali adamin isi burdaki insanlari canlandirmak. Sayende kis partilerle bizleri eglendirdin :)

Dilek said...

İsvec'ten döneli bir hayli oldu yine bakınıyordum ki..H&M deki iddiamız aklıma geldi, bloğuna tekrar göz atayım dedim...İsve'e sonunda yaz gelmiş:d
eheh, yeşil gömlek güzeldi, doğru tercih yapmıssın, ama keske gelip sen alper misin diye sorsaydım , cok daha komik olurdu:) abi-giyim tarzı muhabbetini ben yapiodum:D doğru duymussun:)

Dilek said...
This comment has been removed by the author.