Sunday, October 9, 2011

Alanya

Gecen hafta Türkiyedeydim, 1 hafta tatil yaptim bizim Gokhanle beraber. Herzamanki gibi harikaydi Türkiye; 1 hafta boyunca 30 derece civarindaydi. Doganay Beach Club otelde kaldim, kesinlikle tavsiye ederim hepinize. Simdi 1 haftada biriktirdigim gunes enerjisiyle 3 ay idare etmem gerek, nede olsa karanlik ve soguk basliyor Isvecte.




1 comment:

Anonymous said...

Alper,

Bu sefer Amsterdam'dan merhaba. =) Daha önce şu yazına http://bit.ly/rpYTao yorum yapıp kendimi tanıtmıştım. Yine ben; Göksu. =)

Yapmış olduğum yoruma cevabını, blogumdaki yazıma yazdığın yorumu okudum. Çok teşekkür ederim.

Amsterdam'daki alışma sürecini atlatmış bulunuyorum. Önümüzdeki hafta yeni okulumdaki ilk sınavlarıma gireceğim. Eski endişelerim yerini yenilerine bıraktı. Şimdiki öncelikli endişem not ortalamam ve fırsat buldukça gezmek. =) Soğuyan havalar nedeni ile İsveç'e yolumun düşeceğini hiç sanmıyorum. Bir İzmirli olarak buranın havasına nasıl alışacağım acaba? Çok güzel bir deney olacak, bekleyip göreceğim. =) Havalar ısındıktan sonra yolum düşerse seve seve seslenirim. Amsterdam'ı pek bilmiyor olsam da aynısı senin içinde geçerli. Buraya yolun düşerse haber ver. =)

Yeni evin ve araban hayırlı uğurlu olsun. (Arkadaşın Gökhan'a da aynı dilekleri gönderiyorum.) Böylece uzun vadede Türkiye'ye dönme planlarının olmadığı, biz takipçiler için kesinlik kazandı. Hayatındaki güzellikler böyle devam etsin inşallah.

Bu yazıyı bir mail olarak göndermeye niyetlenirken CV'ni gördüm. Oradaki adresin iş içindir diye düşündüm, rahatsız etmek istemedim. =) Ondan böyle alakasız bir yere bu yazıyı yazıyorum. CV'in ile beraber ne kadar zeki ve çalışkan olduğunu da görmüş oldum. Muhteşem ya! Bazı insanlar zeki oluyor, bazıları da ortalama... Ben ortalama olanlardanım, beni de böyle kabul etsinler artık. =)

Yazımı aşırı derecede uzattım. =) Kısa kesemeyen biriyim bunun için özür dilerim. =)

İlerki zamanlarda yine bir blog yazının altında bitivereceğim galiba.

O zamana kadar mutlu, sağlıklı kalman dileğimle... =)

Göksu