Sunday, January 29, 2012

Södra Teatern'de Gustav Lundgren Konseri

Gecen hafta Södra Teatern'de Gustav Lundgren'i dinledim. Gustav Isvecin en renkli jazz gitaristlerinden birisi. Oldukca yetenekli ve gitarinin tellerini Jazz, Gypsy-Swing yada Swing tarzlarinda basariyla titretiyor. Södra Teatern de uluslararasi bir cok sanatcinin konserlerini dinleyebilirsiniz. Sizlere tavsiye edebilecegim mekanlardan birisidir Södra.



Eger sanat ve muzik severseniz ayda en az 1 defa Södra teatern'e takilmanizi oneririm. Bu arada Mosebacke adinda acik cafesinede bitiyorum Södra Teatern'in. Havalarin guzel oldugu donemlerde harika Stockholm manzarasi esliginde iceceklerinizi yudumlayabilirsiniz bu guzel mekanda.

2 comments:

Anonymous said...

Gercekten cok guzel ve nezih bi ortam,Stockholm'de gidilebbilecek cok az yerlerden birisi, severim. Bu arada Evoria'yi seversen Savina Yiannatou (özellikle yad anuga) ve Mor Karbasi´yi (özellikle scheharhoret'i) dinlemeni siddetle tavsiye ederim. Bi de hakkaten evi siz ikiniz mi renove ettiniz? Yani sadec siz? Bu ne beceri böyle! Nazar degmesin, iyi ve hayirli gunlerde kullanin :)Sevgilerle

Alper Celik said...

Kesinlikle katiliyorum sana, cok nezih bir yerdir Södra. Ayda en az 1 defa ordayim ben :))

Bu arada evin proje yonetimi, karar alimi, malzeme secimini biz yaptik; isciligini degil :)) nerde bizde o yetenek canim :)))